Sinds 1920, een echte voetbalclub

Tussenstand 1e elftallen 2019/2020Bal op gras.....

Het zondag 1 team van trainer Wesley Sanders speelt dit seizoen in de 2e klasse J. Na 13 wedstrijden is er na de nederlaag in Denekamp tegen SDC'12 met 4-2 op 26 januari voorlopig een 11e op de ranglijst als gevolg. Vooral topscorer Yannik de Vries nam tot nu toe 12 van de in totaal 33 doelpunten voor zijn rekening. In de thuiswedstrijden gaat het prima, maar in uitwedstrijden gaat het mis. Op vreemde bodem zullen er ook punten gepakt moeten worden en daar gaan we op inzetten.

De zaterdag 1 die dit seizoen debuteert in de 4e klasse F doet het vooralsnog zeer goed. Het team van Tim Schepers doet bovenin mee en heeft na 12 wedstrijden de 3e plaats op de ranglijst ingenomen na de overwinning met 6-2 op in de eerste wedstrijd na de winterstop. Topscorer Dailey Jongendijk scoorde opnieuw twee keer en staat inmiddels op 15 treffers.

Het damesteam dendert ook in de 3e klasse H door naar de top en staat na 10 wedstrijden op de 1e plaats. Zeven overwinningen en drie nederlagen tot nu toe voor het team van trainster Judith Bos.

 

Facebook